Сите кујни
Алкохол (0)
(0)
Јапонска (0)
Американска (1)
Медитеранска (1)
Кинеска (0)
Турска национална (0)
Мексиканска (0)
Грчка (0)
Француска кујна (0)
Англиска (0)
Протеинска храна (2)
Здрава храна (2)
Арапска (0)
Македонска (6)
Кубанска (0)
Италијанска (3)
Вегетаријанска (2)
Корејска (0)
Египетска (0)
Интернационална (6)
Далматинска (0)
Морска храна (0)
Кафе (2)
Повеќе

Затворени ресторани
(можни се само преднарачки)

restaurant photo
5.00 / 30
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 300 + (40д. достава)
Отвара во Сабота - 11:00 часот
restaurant photo
5.00 / 89
Македонска, Италијанска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 300 + (40д. достава)
Отвара во Сабота - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 211
Италијанска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 300 + (40д. достава)
Отвара во Сабота - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 221
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 300 + (40д. достава)
Отвара во Сабота - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 102
Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 300 + (40д. достава)
Отвара во Сабота - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 43
Интернационална, Американска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 300 + (40д. достава)
Отвара во Сабота - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 9
Македонска, Италијанска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 300 + (40д. достава)
Отвара во Сабота - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 15
Здрава храна, Вегетаријанска, Интернационална, Протеинска храна, Медитеранска, Кафе
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 300 + (40д. достава)
Отвара во Сабота - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 14
Здрава храна, Вегетаријанска, Протеинска храна, Кафе
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 100 + (40д. достава)
Отвара во Сабота - 10:00 часот
Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори