Сите кујни
Алкохол (0)
(0)
Јапонска (0)
Американска (1)
Медитеранска (1)
Кинеска (0)
Турска национална (0)
Мексиканска (0)
Грчка (0)
Француска кујна (0)
Англиска (0)
Протеинска храна (2)
Здрава храна (2)
Арапска (0)
Македонска (6)
Кубанска (0)
Италијанска (4)
Вегетаријанска (2)
Корејска (0)
Египетска (0)
Интернационална (7)
Далматинска (0)
Морска храна (0)
Кафе (2)
Повеќе

Затворени ресторани
(можни се само преднарачки)

restaurant photo
5.00 / 165
Македонска, Италијанска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 300 + (40д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 332
Македонска, Италијанска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 100 + (40д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 122
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 300 + (40д. достава)
Отвара во Вторник - 11:00 часот
restaurant photo
5.00 / 84
Здрава храна, Вегетаријанска, Интернационална, Протеинска храна, Медитеранска, Кафе
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 300 + (40д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 206
Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 300 + (40д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 65
Здрава храна, Вегетаријанска, Протеинска храна, Кафе
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 100 + (40д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 898
Македонска, Интернационална
Време на достава: ? мин.
Мин. нарачка: 300 + (40д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 423
Италијанска, Интернационална
Време на достава: ? мин.
Мин. нарачка: 300 + (40д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори