Тимот на КликниЈади

Нашите ресторани се истакнуваат со своите вкусни јадења, приготвени со посебно внимание и висок квалитет. Животот е премногу краток за лоши искуства со храна и затоа ние се грижиме нашите партнери да го одржуваат високиот квалитет на приготвените јадења. Ние ја испорачуваме храната што вие самите ќе ја одберете до вашата врата за помалку од 1 час и ни представува задоволство да ве служиме со високо квалитетни јадења.

 • employee photo

  Маре Б.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Петар Б.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Никола Д.

  Доставувач

  Супер дечко

 • employee photo

  Димче Б.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Павел Ј.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Дарко Т.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Александар Н.

  20

  Секогаш на време

 • employee photo

  Достава О.

  Доставувач

  Секогаш на време

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори