Кетеринг за Фирми

РУЧЕК НА РАБОТА- НИКОГАШ ПОЛЕСНО

НАРАЧАЈТЕ ЗА ВАШИОТ ТИМ ИЛИ ЦЕЛАТА КАНЦЕЛАРИЈА 

Зошто KlikniJadi.mk?

 • Онлајн Нарачување

Уживајте додека нарачувате храна преку нашиот паметен систем.

 • Секогаш Навремена Испорака

Секоја ваша нарачка ќе биде приоритетно испорачана бесплатно. (нормална цена 2,5 евра / нарачка)

 • Премиум Услуга

Директен контакт до менаџерите за решавање било какви несакани ситуации во експресно време.

 • Искусни Возачи

Нашата премиум флота е на ваша услуга и ќе ве служат само најискусните вработени

 • Извонреден Избор на Ресторани

Ние работиме со најдобрите ресторани во градот и имаме повеќе од 50 000 различни оброци од кои можете да изберете

 • Плаќање на Фактура

Уживајте во јадењето и нашите сметководители ќе го средат останатото. Фактрурирање на 15 или 30 дена.

 

КРЕИРАЊЕ НА ПРОФИЛ ЗА КОМПАНИЈАТА

 • Кликнете тука: www.kliknijadi.mk/mk/profile/register и потоа кликнете на "КОМПАНИЈА"
 • Пополнете ги сите полиња и кликнете REGISTER. Ние ќе ви испратиме е-пошта со линк за активација.
 • Одете на вашиот e-mail, најдете го имејлот од Klikni Jadi и кликнете на линкот за активирање.
 • Вашиот профил сега е активиран и можете да се најавите со профилот на вашата компанија на www.KlikniJadi.mk

За било какви прашања, проблеми или повеќе информации не двоумете се да ни пишете на [email protected] или да ни се јавите на 078 478 014 и побарајте да зборувате со некој од менаџерите.

 

КОНФИГУРИРАЊЕ НА СМЕТКОВОДСТВОТО НА КОМПАНИЈАТА

По успешната регистрација на www.KlikniJadi.mk, ќе станете АДМИНИСТРАТОР на профилот и треба да ги извршете следниве чекори:

 • Во "ПРОФИЛ"

-        ИЗБЕРЕТЕ ГО РЕСТОРАНОТ од кој вработените ќе може да нарачаат. (максимум еден ресторан по нарачка)

-        ОДБЕРЕТЕ ВРЕМЕ НА ДОСТАВУВАЊЕТО кога би сакале храната да биде испорачана.

-        ПОСТАВУВАМ ДНЕВЕН БУЏЕТ за секој вработен.

 • Во "АДРЕСА" пополнете каде треба да ја испорачаме вашата нарачка.
 • Во "ВРАБОТЕНИ" Регистрирајте ги сите вработени во вашата компанија и пополнете ги следните информации за секоја од нив:

-        Име и презиме

-        Корисничко име / e-mail и лозинка

-        Дневен буџет одобрен од компанијата

 

КАКО ДА НАРАЧАТЕ?

Брз и лесен процес за нарачување, без разлика дали е за еден или стотина

Постојат две главни нарачки:

1) Групно Нарачување

Администраторот избира оброци за вработените и прави една нарачка за сите нив.

2) Индивидуално нарачување

Секој вработен може да нарача посебно во рамките на огранилувањата од администраторот за: буџет, време на испорака и ресторан.

 

Групно Нарачување

АДМИНИСТРАТОР нарачува храна за сите вработени, од било кој ресторан и без ограничување.

 

Индивидуално нарачување

Секој вработен се пријавува во неговиот профил на KlikniJadi.mk, каде што ќе биде видливо менито на ресторанот избрано од администраторот.

-        Избира оброк и го додава во кошничка.

-        Пишува коментар / порака за ресторанот и ја завршува нарачката со клик врз копчето НАРАЧАЈ.

-        Нарачката мора да биде завршена најдоцна 1 час пред избраниот рок за испорака од страна на Администраторот.

 

ЗАБЕЛЕШКИ:

НАРАЧКИТЕ АВТОМАТСКИ СЕ ЗАКЛУЧУВААТ СЕКОЈ ДЕН, 1 ЧАС ПРЕД ИЗБРАНОТО ВРЕМЕ ЗА ИСПОРАКА на нарачката и се праќаат во ресторанот, за ресторанот да има време да ја подготви вашата нарачка. Пример: Ако изберете време за испорака да биде 12:30, нарачките се заклучени во 11:30 часот, што значи дека вашите вработени нема да можат да нарачаат по 11:30 часот, за испорака на тековниот ден. Нарачките направени по 11:30 часот ќе бидат внесени како нарачки за испорака за следниот ден.

АДМИНИСТРАТОРОТ ЌЕ ИМА ДЕТАЛЕН ПРЕГЛЕД НА СИТЕ НАРАЧКИ ОД ВРАБОТЕНИТЕ ВО СИТЕ ВРЕМИЊА, уште повеќе тој може да направи промени во наредбите на вработените пред да бидат испратени во ресторанот.

 

За било какви прашања ве молам да се обратите преку имејл или телфонски.

Ве очекуваме - тимот на Кликни Јади

Лидија Димова Директор & Сопственик +389 70 50 30 47 [email protected] www.KlikniJadi.mk

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори