За Кликни Јaди

 

КликниЈади е компанија која врши достава на храна од многу ресторани во Скопје до вашиот Дом или Канцеларија.

Зголемен промет без дополнителна инвестиција!

Соработувајте со нас !

Во соработка со КликниЈади добивате :

  • Промоција на вашиот Ресторан
  • Вашето мени на www.kliknijadi.mk
  • Достава на вашата храна до секој Ваш клиент
  • Клиентите на КликниЈади ке дознаат за Вас
  • Дополнителен профит за Вас 

Заедно до поголем Успех !

Контактирајте не веднаш на имејл [email protected], јавете ни се на 02 3060200  или 078 47 80 14 

Широка селекција на јадења од ресторани во Скопје

Нашите ресторани се истакнуваат со своите вкусни јадења, приготвени со посебно внимание и висок квалитет. Животот е премногу краток за лоши искуства со храна и затоа ние се грижиме нашите партнери да го одржуваат високиот квалитет на приготвените јадења. Ние ја испорачуваме храната што вие самите ќе ја одберете до вашата врата за помалку од 1 час и ни представува задоволство да ве служиме со високо квалитетни јадења.

Факти за Кликни Јади

Сервисот Кликни Јади е основан на почетокот на 2015 год. и до денес имаме на располагање вкусни јадења од 100 ресторани во Скопје. Секојдневно сме во преговори со нови ресторани и работиме напорно за да обезбедиме голем избор на вкусни јадења за сечиј вкус.

  • Тимот на Кликни Јади денес брои над 15 вработени
  • Довербата ни ја доверија над 100 партнери

Нашата Визија

Ние ќе бидеме префериран партнер на фирмите и компаниите во Скопје што имаат потреба од кетеринг услуги на работното место. Ние ќе ги служиме нашите клиенти со високо ниво на услуга и навремена достава.

Нашата Мисија

Ние ќе ја исполнуваме потребата за обезбедување на вкусна и квалитетна храна за поединци и компании во Скопје.

 

 

 

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори